News Flash:

Pe cat de simplu, pe atat de gustos. Ai mei adora reteta de tort simplu cu cacao. Ma bucur ca le pot prepara ceva bun! RETETA AICI

31 Ianuarie 2017
11328 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

cca 600 gr faina alba
2 lingurite extract de vanilie
cca 150 gr cacao pudra
1/4 lingurita sare
1 lingurita bicarbonat de sodiu
12 linguri de unt nesarat, la temperatura camerei
450 gr zahar granulat
3 oua batut
cca 300 gr lapte batut

Pentru umplutura:
cacao
frisca

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius.
2. Unge cu unt o tava de copt rotunda si presara niste faina in ea.
3. Amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu, cacao si sarea. Lasa deoparte.
4. Mixeaza untul si zaharul la viteza medie vreo 5 minute.
5. Pune in compozitie ouale batute si banilia. Omogenizeaza. Trebuie sa obtii o crema mai pufoasa.
6. Adauga mixul cu faina in mixul cu unt, alternand cu laptele batut. Omogenizeaza cu ajutorul unei spatule.
7. Pune compozitia in tava. Daca e prea multa, imparte-o in doua tavi.
9. Baga tava in cuptor. E gata cand aluatul trece testul cu scobitoarea.
10. Taie pe orizontala blatul.
11. Intinde uniform jumatate din umplutura pe un blat si acopera cu cealalta jumatate.
12. Restul de umplutura foloseste-l pentru a decora tortul. Pentru efect poti razui ciocolata alba.

sursa: kilocarii
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort cacao tort timplu reteta tort blat tort
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016760 (s)