News Flash:

Pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. Ai mei sunt innebuniti dupa retetea asta, iar eu sunt fericita ca reusesc sa prepar o masa gustoasa rapid. Nu ai mai facut-o, sunt convinsa! RETETA MAI JOS

18 Mai 2017
9091 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 buc. pastrav eviscerati, fara cap
faina
ulei
1 fir ceapa verde
rosii cherry congelate
mazare congelata
brocolli congelat
1 cutie mica ciuperci
fulgi de ardei iute
sare
piper

Mod de preparare:

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5 minute pe fiecare parte. I-am scos, si i-am tinut intr-un vas la cald.
In acelasi ulei am calit cateva minute ceapa verde taiata rondele, am adaugat rosiile, mazarea si brocolli si le-am lasat cateva minute sa se caleasca. Am pus si ciupercile scurse si spalate, am presarat fulgii de ardei iute, sare si putin piper.

Citeste si O delicioasa reteta de peste la cuptor! Te lingi pe degete de gustoasa ce e! RETETA MAI JOS

Cand legumele s-au sotat, le-am pus intr-o tava, iar deasupra am pus patravii. Am lasat la cuptor cca 30 minute, intorcand pastravii si mestecand usor in legume. In ultimile cateva minute am pornit grilul de la cuptor si am rumenit frumos pastravii.
Combinatia de legume picante cu pestele copt a fost nemaipomenita!!

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pastrav cuptor pastrav legume retete peste peste cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019325 (s)