News Flash:

Pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. Ai mei sunt innebuniti dupa ea, iar eu sunt fericita ca reusesc sa prepar o masa completa in numai 15 minute. Nu ai mai facut-o, sunt convinsa! RETETA

17 Ianuarie 2017
38633 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 3 file-uri de somon feliate
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 cepe rosii taiata julien
  • 1 lingura de faina
  • 300 gr baby spanac
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 50-100 gr cascaval ras
  • unt pentru uns tava


Mod de preparare:

O combinatie atat de gustoasa, incat va deveni una din mancarurile p care le vei pune pe masa cel mai des familiei tale. Nu foarte costisitoare, extrem de satioasa, usor de facut de catre oricine, dupa pasii usori de mai jos.
Preincalzeste cuptorul la treapta mare si unge cu unt o tava care nu lipeste
Adu o cratita cu apa sarata la fierbere, arunca in ea cartofii si lasa-i 2-3 minute. Scurge, da deoparte.
Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si pune ceapa taiata julien (felii subtiri) 5 minute. Adauga faina, amesteca. Opareste spanacul la foc mediu, apoi scurge excesul de apa.
Pune, strat dupa strat, cartofii, ceapa, spanacul si somonul feliat, terminand cu un strat de cartofi.
Toarna smantana peste, presara cascavalul ras si da la cuptor 20-30 de minute, la foc mediu.

sursa

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

somon cuptor reteta somon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014209 (s)