News Flash:

Pavlove cu trandafiri

26 Aprilie 2013
1198 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 albusuri
285 g zahar pudra
2 lingurite faina de porumb
1 lingurita otet alb
1 jumatate de lingurita apa de trandafiri
1 trandafir
1 albus, suplimentar
70 g de zahar pudra, suplimentar
185 ml smantana
2 lingurite zahar tos
1 lingurita esenta de vanilie
150 g zmeura

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 150° C. Mixeaza albusurile pana devin spuma si adauga treptat zaharul, pana cand amestecul devine gros si zahrul se dizolva complet. Adauga faina de porumb, otetul si apa de trandafiri si amesteca usor pana se combina. Apoi ia cu o lingurita o cantitate suficienta de compozitie si formeaza pavlove. Pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa-le la cuptor 30 minute.
Unge petalele de trandafir cu albus si presara peste ele zahar tos si pune-le la cuptor 3-4 minute. Pentru crema, amesteca zaharul pudra cu vanilia si smantana.
Se servesc reci, decorate cu zmeura si cu crema de vanilie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

albusuri zahar pudra otet alb trandafir zmeura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1573 viz    0 com
3891 viz    0 com
4384 viz    0 com
3364 viz    0 com
2046 viz    0 com
3254 viz    0 com
1348 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030973 (s)