News Flash:

Pavlova cu kiwi

18 Decembrie 2014
7146 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 albusuri
1 lingura faina de porumb
1 lingurita otet din vin alb
1 lingurita extract de vanilie
300 ml smantana pentru frisca
1 lingura zahar fin
4 fructe kiwi curatate si feliate
2 buc. fructul pasiunii sau ananas
cca 300 gr zahar

Mod de preparare:


Incinge cuptorul la 120 de grade Celsius. Tapeteaza o tava rotunda cu hartie de copt. Mixeaza albusurile spuma, apoi pune cele 300 gr de zahar. Mai mixeaza vreo 10 minute, dupa care adauga faina de porumb, otetul si vanilia. Mixeaza inca un minut, apoi toarna compozitia in tava si baga in cuptor pentru 1 h 15 minute. Lasa sa se raceasca de tot, dar tot in cuptor, cu usa deschisa usor.

Mixeaza smantana cu lingura de zahar. Pune prajitura pe un platou, tapeteaz-o cu frisca obtinuta si decoreaz-o cu feliile de fructe.

Dupa preferinte, se pot folosi si fructe de padure, iar pentru culoare, gem de capsuni si frunze de menta proaspata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pavlova tort fructe prajitura fructe retete craciun revelion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022141 (s)