News Flash:

Pateute de Craciun

16 Decembrie 2011
1311 Vizualizari | 0 Comentarii
Pateute de Craciun
Ingrediente: 2 ciuperci un pachet foietaj 50 g sunca presata 50 g cascaval putin marar 1 ceapa potrivita piper sare Mod de preparare: Ceapa se toaca marunt, se caleste pana prinde o culoare sticloasa, apoi se pun in tigaie si ciupercile spalate si taiate marunt. Se potriveste de piper si sare, se presara mararul si se lasa 5-10 minute la inabusit. In acest timp se taie fasii sunca si cascavalul. Se intinde aluatul, se decupeaza figurinele, se pun ciupercile, sunca si cascavalul si se baga la cuptor. Sunt gata cand sunt rumenite bine. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci ghimbir urda cascaval marar ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1185 viz    0 com
2018 viz    0 com
1536 viz    0 com
2263 viz    0 com
1166 viz    0 com
1653 viz    0 com
1841 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017749 (s)