News Flash:

Pateuri hamburgheze

4 August 2011
2560 Vizualizari | 0 Comentarii
Pateuri hamburgheze
Ingrediente: 900 g aluat de foietaj 500 g carne de vita tocata 2 linguri ulei 2 linguri pasta de rosii 2 linguri smantana 1 ou intreg 1 galbenus 2 linguri lapte 2 catei de usturoi 1 ceapa 1 legatura patrunjel verde sare piper 1 varf de cutit piper de Cayenne Mod de preparare: Aluatul de foietaj se taie patrate. Se-ncinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea impreuna cu ceapa si usturoiul. Se adauga pasta de rosii si condimentele, se lasa sa se raceasca si apoi se incorporeaza oul intreg, smantana si patrunjelul verde tocat. Se incinge cuptorul la 200 grade C. Pe patratele de aluat se pune cate-o lingura cu umplutura, se ung marginile cu galbenusul amestecat cu lapte, se pliaza si se apasa cu degetele ca sa se lipeasca. Se asaza pateurile pe o tava unsa, se ung pe deasupra cu mix din galbenus silapte si se coc aproximativ 25 de minute. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

supa vegeta bucataria internationala nucsoara sos worcestershire
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1093 viz    0 com
994 viz    0 com
1935 viz    0 com
1256 viz    0 com
1313 viz    0 com
1290 viz    0 com
1467 viz    0 com
1241 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019965 (s)