News Flash:

Pateuri de casa cu carne - Facute cu aluat dospit

7 Septembrie 2016
5650 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6665 RON (-0.0021)
USD: 4.0058 RON (+0.0032)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru aluat:
500-600 gr faina
500 ml apa
1 lingurita drojdie uscata
2-3 linguri ulei
putina sare
putin zahar

Pentru umplutura:
vreo 500 gr carne tocata (de vita si de porc)
3-4 cepe tocate marunt
piper
sare

Mod de preparare:

1. Pregateste aluatul conform retetei clasice.
2. Potriveste carnea de sare si piper si amestec-o cu ceapa tocata marunt.
3. Imparte aluatul in bucati mai mici. Lasa-le deoparte cateva minute.
4. Ia cate o bucatica de aluat, fa in mijloc o adancitura cu degetele si pune putina umplutura. Trage apoi de margini, dar nu neaparat ca sa le unesti, ci cat sa acoperi cam trei sferturi din umplutura.
5. Prajeste pateurile cu gaura in jos (cu umplutura in jos adica). Dupa cateva minute, intoarce-le. Ca sa nu folosesti prea mult ulei, prajeste-le in tigaie din ceramica antiaderenta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pateuri casa aluat pateuri pateuri carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1824 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023211 (s)