News Flash:

Pateuri cu sunca presata

23 Februarie 2012
3932 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pateuri cu prosciutto
Ingrediente:

prosciutto cotto sau sunca presata
2 pachete aluat foetaj
oregano
masline
suc de rosii
   
Mod de preparare:

Intindem o foaie de aluat in tava cu tot cu hirtia de copt si o ungem (foaia nu hirtia) cu suc de rosii amestecat cu origano si un pic de sare, asta in cazul in care nu punem masline. Adaugam feliute de prosciutto si jumatati de masline, acoperim cu cealalta foaie de aluat, ungem cu ou si taiem patratele. Bagam in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru circa 15-20 de minute, depinde cit le vrem de rumene.
Pateuri cu prosciutto pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prosciutto cotto sunca presata aluat foetaj oregano masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025669 (s)