News Flash:

Pateuri cu praz si cascaval

19 Aprilie 2011
2597 Vizualizari | 0 Comentarii
Pateuri cu praz si cascaval
Ingrediente: 600 g aluat de foietaj, 200 g praz, 30 g unt, 30 g nuci, 75 g cascaval, 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura marar, 20 ml smantana, 1 ou intreg, 1 galbenus de ou, sare, piper Mod de preparare: Se taie prazul rondele si se caleste in unt cateva minute, apoi se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se lasa pe foc pana scade toata zeama . Nucile se prajesc, se curata de coaja prin frecare in palme, se toaca marunt si se adauga la amestecul de praz impreuna cu cascavalul ras, verdeata tocata si galbenul de ou amestecat cu smantana. Se intinde aluatul de foietaj, si se fac forme rotunde cu o forma de pateuri de circa 8-10 cm diametru sau cu un pahar. Se imparte amestecul cu praz in fiecare forma de aluat si se lipesc bine marginile. Pateurile cu praz si cascaval se aseaza intr-o tava presarata cu putina faina si se coc 20 de minute in cuptorul incins la 200 C.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

jumari busuioc cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1417 viz    0 com
3362 viz    0 com
1690 viz    0 com
1165 viz    0 com
1426 viz    0 com
1332 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1750 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012874 (s)