News Flash:

Pateuri cu mere si scortisoara

13 Februarie 2013
1682 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri faina alba
1 pachet foi de placinta cu unt congelate
50 gr zahar
1 varf cutit scortisoara
1 mar acrisor mare
1 varf cutit nucsoara rasa
1 lingura suc de lamaie

Mod de preparare:


Marul se taie in 4 si i se indeparteaza cotorul, se dau sferturile de mar printr-o razatoare mare si se stropesc cu lamaie. Intr-un vas se amesteca zaharul cu faina, scortisoara si marul ras. Se preincalzeste cuptorul la 180C. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se lasa la decongelat foile de placinta. Se intind foile sub forma unei foi subtiri si se taie in patrate de 10 cm. Se pune umplutura in cemtrul fiecarui patrat, se ung marginile goale cu putina apa, apoi se impacheteaza pe diagonala si se preseaza bine marginile.
Se pun pateurile in tava si se coc 20-25 min.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina alba zahar scortisoara mar acrisor nucsoara razatoare mare tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1359 viz    0 com
3556 viz    0 com
2310 viz    0 com
2565 viz    0 com
2861 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032048 (s)