News Flash:

Pateuri cu glazura

26 Februarie 2014
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/4 cana de zahar
2 linguri de faina alba
1 lingurita de scortisoara macinata
2 pachete de aluat congelat
16 bezele gumate
1 ceasca de unt sau margarina topita

Pentru glazura:

1/2 ceasca de zahar pudra
1/2 lingurita vanilie
3 lingurite de lapte
1/4 ceasca de nuci tocate

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 grade Celsius, apoi asaza aluatul in forme de briose mijlocii, tapetate cu hartei de copt. Intr-un castron mic amesteca zaharul tos cu faina si scortisoara. Trece fiecare bezea prin unt topit si prin zahar, apoi ruleaz-o in aluat. Trece din nou pateul prin unt si pun-l la loc in forma de briosa.

Da pateurile la cuptor pentru 12-15 minute. Amesteca zaharul pudra cu vanilia si laptele intr-un castron mic, apoi presara glazura obtinuta peste pateurile calde.
Serveste pateurile din aluat congelat cu bezele gumate calde, presarate cu nuci.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pateuri pateuri aluat bezele gumate glazura pateuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1365 viz    0 com
1210 viz    0 com
899 viz    0 com
997 viz    0 com
999 viz    0 com
1477 viz    0 com
1605 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013610 (s)