News Flash:

Pateuri cu ciuperci II

25 Octombrie 2011
2670 Vizualizari | 0 Comentarii
Pateuri cu ciuperci II
Ingrediente: ciuperci foi de placinta sunca de pui branza telemea ceapa ardei patrunjel piper sare Mod de preparare: Se caleste ceapa tocata marunt cu ardeiul si ciupercile. Apoi se adauga sunca de pui si branza telemea, patrunjel si se condimenteaza dupa gust. Se lasa sa se raceasca putin, dupa care se formeaza pateurile. Se dau la cuptor in jur de 20 de minute. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci bucataria internationala branza dulce gogosar murat ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2326 viz    0 com
907 viz    0 com
1077 viz    0 com
3129 viz    0 com
3348 viz    0 com
1145 viz    0 com
4715 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013252 (s)