News Flash:

Pateuri cu ciuperci

25 Mai 2011
2159 Vizualizari | 0 Comentarii
Pateuri cu ciuperci1
Ingrediente: 1 pachet aluat de foietaj 15 ciuperci potrivite 3 fire de ceapa verde 100 gr unt 100 gr cascaval ras 1 ou 1 cescuta cu smantana 1 lingura cu faina patrunjel verde 1 galbenus pentru uns sare piper Mod de preparare: Preparam mai intai umplutura de ciuperci: spalam bine ciupercile si le tocam cat mai marunt. Punem intr-o craticioara untul si, dupa ce acesta se topeste, adaugam ceapa tocata marunt si ciupercile. Se lasa sa se inabuse putin. Separat pregatim un sos alb din smantana, faina, sare, piper si patrunjel verde tocat. Dupa ce s-au inmuiat bine ciupercile, se adauga sosul si se mesteca bine sa nu se formeze cocoloase. Se lasa apoi la racit. Aluatul se taie sub ce forme doreste fiecare. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Asezam rondelele in tava, punem cu o lingurita din umplutura in mijlocul fiecarui cerc. Adaugam deasupra cascaval ras. Se introduc la cuptor la foc mare la inceput, apoi reducem focul la minim. Scoatem pateurile cand sunt rumene la suprafata. sursa articol: http://www.culinar.ro sursa fotografie:  http://www.reteteculinare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval ras smantana almette unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1261 viz    0 com
8284 viz    0 com
1104 viz    0 com
2482 viz    1 com
2027 viz    0 com
4586 viz    0 com
1353 viz    0 com
1649 viz    0 com
1220 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019548 (s)