News Flash:

Pateuri cu carne - Le termini pe toate odata de mancat, asa de bune sunt

2 Mai 2017
917 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente (pentru 6 persoane):

800 g aluat foietaj
800g carne tocata
o ceapa mica
1 ou
o lingurita de sare
jumatate lingurita piper negru macinat
un sfert de lingurita praf de usturoi
10 grame de seminte de susan

Mod de preparare:

Carnea tocata se amesteca impreuna cu ceapa taiata marunt, praful de usturoi, sarea si piperul pana cand compozitia se omogenizeaza. Se intinde fasia de aluat de foietaj pe masa si se taie felii de 5-6 cm latime. Se pune umplutura de carne de-a lungul fiecarei felii si se lipesc bine marginile. Se taie rulourile in bucati de 4-5cm si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Pateurile se ung cu ou batut si se presara susan. În final, se da tava la cuptor preincalzit la temperatura de 180 grade C, timp de 20 de minute.

sursa: antena 3
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pateuri carne
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020097 (s)