News Flash:

Pateuri cu carne de curcan

18 Iulie 2019
554 Vizualizari | 0 Comentarii

Aceste pateuri sunt delicioase si pot constitui oricand o gustare consistenta si sanatoasa sau un preparat numai bun de pus in cosul de picnic.

Ingrediente:

  • 500 g aluat foitaj
  • 500 g carne curcan
  • 1 ceapa
  • 1 lingura smantana
  • 2 oua
  • patrunjel tocat
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Lasi foitajul sa se dezghete in frigider. Tai ceapa marunt si treci carnea de curcan prin masina de tocat. Le calesti cu putin ulei, pana cand scade zeama lasata si carnea prinde putina culoare. Dai deoparte, adaugi un ou, verdeata, smantana, sare si piper si omogenizezi compozitia.
 
Incingi cuptorul. Tai aluatul in patrate si pe fiecare pui cate o lingurita din compozitia de carne. Aduci colturile la mijlocul patratului, le prinzi ca sa nu se dezlipeasca si ungi cu ou fiecare pateu, apoi le asezi intr-o tava tapetata si le coci pana se rumenesc, aproximativ 20-25 de minute. Le servesti calde.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pateuri curcan pateuri carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021797 (s)