News Flash:

Pateuri cu carne

22 Mai 2014
2925 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 foi de placinta
2 linguri de unt
2 linguri de faina
1 lingutita de sare kosher
3/4 cani de lapte integral
1/4 lingurita de piper negru macinat
1 piept de pui rotisat
1/4 cana de parmezan ras
1 cana de buchetele de broccoli taiate marunt
1 ou

Mod de preparare:

Topeste untul intr-o cratita la temperatura medie, adauga faina si amesteca mixul timp de 1-2 minute. Adauga treptat laptele si continua sa amesteci si sa fierbi compozitia timp de 6 minute. Indeparteaza cratita de pe foc si incorporeaza sarea, piperul, parmesanul, pieptul de pui taiat marunt si bucatelele de broccoli, pe care le-ai pregatit dinainte intr-un vas cu aburi.

Decupeaza foile de placinta astfel incat sa le poti aseza in forme de briose si sa ai si "capace" pentru fiecare. Unge o tava compartimentata special pentru briose si tapeteaz-o cu faina. Asaza foile de placinta in fiecare compartiment, umple-le cu amestecul de pui si broccoli si acopera-le cu alte foi de placinta.

Bate oul cu o lingura de apa intr-un bol mic, cu ajutorul unei furculite si unge mini-pateurile cu amestecul obtinut. Coace-le in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 15-20 de minute, pana cand se rumenesc.
Mini-pateurile cu pui si broccoli se servesc calde sau la temperatura camerei. Sunt foarte gustoase si le poti servi alaturi de un pahar de Aperol spritz.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pateuri pateuri carne pateuri parmezan retete aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5071 viz    0 com
1196 viz    0 com
2011 viz    0 com
3304 viz    0 com
1604 viz    0 com
1471 viz    0 com
1723 viz    0 com
3110 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016699 (s)