News Flash:

Pateuri cu branza si marar

24 Mai 2011
1564 Vizualizari | 0 Comentarii
Pateuri cu branza si marar
Ingrediente: 300 g telemea, rasa (pe razatoarea mare) 3 oua O legatura marar, tocat marunt 1 pachet foi de placinta Mod de preparare: Intr-un bol amestecam branza, mararul si ouale. Intindem amestecul pe foaia de placinta si rulam cu ajutorul foliei. Taiem rulada obtinuta in felii late, de circa 8-10 cm. Tapam doua tavi cu hartie de copt si asezam pateurile, lasand putin spatiu intre ele. Se pun in cuptorul incins, la foc mare pentru 20 min.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon oua marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1158 viz    0 com
1018 viz    1 com
1306 viz    0 com
1121 viz    0 com
1202 viz    0 com
1753 viz    0 com
1407 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019240 (s)