News Flash:

Pateuri cu branza, mozzarella si cascaval

5 Octombrie 2016
2781 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
250 gr iaurt
1 lingurita praf de copt
1 ou + 1 galbenus
1 lingura zahar
400 gr faina
3 linguri ulei
putina sare

Pentru umplutura:
200 gr branza de vaci
100 gr cascaval mai tare
100 gr mozzarella
1 ou
piper
putin busuioc uscat
sare

Mod de preparare:

Aluat:
1. Mixeaza oul cu zaharul si sarea, folosind un tel.
2. Pune apoi uleiul si iaurtul. Omogenizeaza.
3. Incorporeaza praful de copt amestecat in prealabil cu faina. Trebuie sa obtii un aluat dens.

Umplutura:
4. Piseaza branza bine cu o furculita.
5. Da cascavalul pe razatoare.
6. Taie mozzarella in cubulete mici.
7. Amesteca toate ingredientele. Omogenizeaza bine.

"Asamblare":
8. Imparte aluatul in mai multe bucati mici.
9. Intinde-le pe fiecare cu un sucitor.
10. Pune in mijlocul fiecareia cate o lingura de umplutura si lipeste marginile.
11. Pune pateurile, la final, intr-o tava unsa cu putin ulei.
12. Unge-le cu un galbenus batut si baga-le in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta pateuri aluat pateuri pateuri cascaval pateuri sunca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019851 (s)