News Flash:

Pateuri cu branza

8 Ianuarie 2013
2272 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet foietaj din comert
75 gr cascaval ras
50 gr cas
50 gr telemea de vaca
12 linguri smantana
2 oua
12 linguri iaurt gras

Mod de preparare:

Se lasa la dezghetat aluatul, apoi se intinde putin cu sucitorul, sa se uniformizeze, se taie patrate, apoi se umplu cu o lingurita din umplutura de branzeturi rase si amestecate cu 1 ou, iaurt si smantana. Patratele se ung pe margini cu ou batut pt. sigilare, apoi se indoaie pe diagonala, obtinand astfel niste triunghiuri frumoase. Pt. siguranta, sigilam marginile inca o data cu o furculita, astfel obtinand si un model. Se aseaza in tava, se ung cu celalalt ou batut si se pun in cuptorul incins (250 grade) pt. 15 minute.

Pateuri cu branza recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval ras cas smantana oua iaurt gras furculita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017608 (s)