News Flash:

Pateuri aperitiv

6 Iulie 2011
2835 Vizualizari | 0 Comentarii
Pateuri aperitiv
Ingrediente: doua linguri de masline fara samburi o bucatica de cascaval o felie mare de sunca un aluat de foietaj gata cumparat Mod de preparare: Se decongeleaza din vreme aluatul. Maslinele se taie rondele, cascavalul se da pe razatoare, iar sunca se taie fasii cat mai micute. Se taie aluatul in formele dorite, se pun formele in tava tapetata cu hartia de copt si apoi se trece la decoratul formelor. Mai intai cascavalul, apoi sunca si maslinele. Se pune tava in cuptorul preincalzit la 190 de grade, pe randul de mijloc, pentru 25 - max. 30 min. sursa articol: http://www.petitchef.ro sursa fotografie: http://www.edelicios.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

indulcitor praf cascaval carnati
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

10082 viz    0 com
1186 viz    0 com
1024 viz    0 com
5121 viz    0 com
1066 viz    0 com
1049 viz    0 com
23475 viz    0 com
1040 viz    0 com
1184 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019209 (s)