News Flash:

Pateuri aperitiv

6 Iulie 2011
2886 Vizualizari | 0 Comentarii
Pateuri aperitiv
Ingrediente: doua linguri de masline fara samburi o bucatica de cascaval o felie mare de sunca un aluat de foietaj gata cumparat Mod de preparare: Se decongeleaza din vreme aluatul. Maslinele se taie rondele, cascavalul se da pe razatoare, iar sunca se taie fasii cat mai micute. Se taie aluatul in formele dorite, se pun formele in tava tapetata cu hartia de copt si apoi se trece la decoratul formelor. Mai intai cascavalul, apoi sunca si maslinele. Se pune tava in cuptorul preincalzit la 190 de grade, pe randul de mijloc, pentru 25 - max. 30 min. sursa articol: http://www.petitchef.ro sursa fotografie: http://www.edelicios.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

indulcitor praf cascaval carnati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

10376 viz    0 com
1229 viz    0 com
1102 viz    0 com
5259 viz    0 com
1099 viz    0 com
1082 viz    0 com
23555 viz    0 com
1088 viz    0 com
1220 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019020 (s)