News Flash:

Pateu de vitel

17 Ianuarie 2013
2706 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g franzela
300-400 g ficat vitel
4 oua
100 g unt
200 ml smantana groasa dulce
150 g ceapa
30 ml rom
nucsoara
coriandru
ienibahar
sare fina
piper

Mod de preparare:

Ficatul crud se trece prin masina de tocat, impreuna cu franzela inmuiata in apa rece sau lapte si nestoarsa si cu ceapa calita, un minut, in tot uleiul. La tocatura se adauga galbenusurile, smantana, condimentele, sarea si romul. Albusurile se bat spuma tare, se amesteca cu compozitia usor, prin rasturnare si, apoi, se desarta in forma lunga si ingusta, bine unsa cu unt solid. Se coace ca o ora, la foc mic. Cand este gata, se lasa sa se raceasca in forma. Se serveste pe un platou.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

franzela ficat vitel oua unt ceapa rom nucsoara coriandru ienibahar piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2435 viz    0 com
1815 viz    0 com
3683 viz    0 com
1855 viz    0 com
1449 viz    0 com
2853 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1881 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019202 (s)