News Flash:

Pateu de porc cu ciuperci si rom

28 Martie 2013
4977 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg ficat de porc
250 g ciuperci
100 ml ulei
300 g ceapa
200 g unt
150 g smantana groasa
30 ml rom
condimente
sare

Mod de preparare:

Ceapa tocata se caleste, 2-3 minute, in ulei, apoi se pun ciupercile bine spalate si taiate felii si se lasa sa se prajeasca, acoperite, la foc mic, pana scade apa ce o lasa. Dupa aceea, se aduga ficatul taiat in felii groase de 2 cm, condimentele, romul. Compozitia se lasa, la foc mic, sa fiarba 15 minute, intorcandu-se pe ambele parti si apoi, se da la rece. Dupa ce s-a racit, se trece prin masina de tocat de doua ori, apoi se adauga untul frecat, se amesteca bine, adaugand smantana si se sareaza. Pateul se aseaza pe platou si se da la frigider sa se intareasca, apoi se orneaza. Cu aceasta compozitie se pot face sandvisuri.

Tips: Se poate servi pe felii de paine prajita ca aperitiv.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci ceapa smantana groasa rom condimente paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2381 viz    0 com
3013 viz    0 com
3368 viz    0 com
2981 viz    0 com
1858 viz    0 com
2431 viz    0 com
3339 viz    0 com
2040 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013902 (s)