News Flash:

Pateu de porc cu ciuperci si rom

28 Martie 2013
4362 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg ficat de porc
250 g ciuperci
100 ml ulei
300 g ceapa
200 g unt
150 g smantana groasa
30 ml rom
condimente
sare

Mod de preparare:

Ceapa tocata se caleste, 2-3 minute, in ulei, apoi se pun ciupercile bine spalate si taiate felii si se lasa sa se prajeasca, acoperite, la foc mic, pana scade apa ce o lasa. Dupa aceea, se aduga ficatul taiat in felii groase de 2 cm, condimentele, romul. Compozitia se lasa, la foc mic, sa fiarba 15 minute, intorcandu-se pe ambele parti si apoi, se da la rece. Dupa ce s-a racit, se trece prin masina de tocat de doua ori, apoi se adauga untul frecat, se amesteca bine, adaugand smantana si se sareaza. Pateul se aseaza pe platou si se da la frigider sa se intareasca, apoi se orneaza. Cu aceasta compozitie se pot face sandvisuri.

Tips: Se poate servi pe felii de paine prajita ca aperitiv.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci ceapa smantana groasa rom condimente paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2216 viz    0 com
2684 viz    0 com
3166 viz    0 com
2792 viz    0 com
1663 viz    0 com
2236 viz    0 com
3134 viz    0 com
1614 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020243 (s)