News Flash:

Pateu cu sunca si ciuperci

8 Martie 2013
1693 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5-6 sardele
300 g sunca slaba
3 oua
150 g unt
100 g ciuperci
100 ml smantana groasa
80 g ceapa
condimente
sare

Mod de preparare:

Ceapa rasa fin se caleste, un minut, in 50 g unt. Se adauga ciupercile tocate marunt, sare si condimente si se lasa sa fiarba la foc mic, acoperite, pana scade apa ce o lasa. Cand sunt gata, trebuie sa fie bine scazute. Ouale se fierb tari si se curata de coaja. Sunca se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu ciupercile reci. La tocatura se adauga galbenusurile zdrobite cu furculita, smantana, sardelele si restul de unt moale, frecandu-se bine pana se omogenizeaza; se sareaza dupa gust si se aranjeaza pe platou.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sardele sunca slaba oua unt ciuperci smantana groasa ceapa condimente
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013491 (s)