News Flash:

Pate din jumari

22 August 2011
8166 Vizualizari | 0 Comentarii
Pate din jumari
Ingrediente: 350 gr jumari o ceapa un galbenus fiert un galbenus crud 200 ml ulei 3 linguri de mustar dulce sare Mod de preparare: Maioneza se prepara frecand bine galbenusurile si adaugand uleiul putin cate putin. Jumarile se dau prin masina de tocat, maruntindu-le bine. Se pun in maioneza mustarul si ceapa data pe razatoarea mica si se amesteca bine. Dupa aceea se incorporeaza pasta de jumari. Se pune sare dupa gust. Se serveste pe paine prajita (rece neaparat), alaturi de muraturi. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

trahana pilaf ceapa galbenus ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1058 viz    0 com
1644 viz    0 com
1182 viz    0 com
2550 viz    0 com
2039 viz    0 com
1311 viz    0 com
1470 viz    0 com
1413 viz    0 com
1408 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012420 (s)