News Flash:

Pate din jumari

22 August 2011
9138 Vizualizari | 0 Comentarii
Pate din jumari
Ingrediente: 350 gr jumari o ceapa un galbenus fiert un galbenus crud 200 ml ulei 3 linguri de mustar dulce sare Mod de preparare: Maioneza se prepara frecand bine galbenusurile si adaugand uleiul putin cate putin. Jumarile se dau prin masina de tocat, maruntindu-le bine. Se pun in maioneza mustarul si ceapa data pe razatoarea mica si se amesteca bine. Dupa aceea se incorporeaza pasta de jumari. Se pune sare dupa gust. Se serveste pe paine prajita (rece neaparat), alaturi de muraturi. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

trahana pilaf ceapa galbenus ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1130 viz    0 com
1740 viz    0 com
1217 viz    0 com
2641 viz    0 com
2147 viz    0 com
1392 viz    0 com
1602 viz    0 com
1517 viz    0 com
1585 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013937 (s)