News Flash:

Pate din jumari

22 August 2011
9590 Vizualizari | 0 Comentarii
Pate din jumari
Ingrediente: 350 gr jumari o ceapa un galbenus fiert un galbenus crud 200 ml ulei 3 linguri de mustar dulce sare Mod de preparare: Maioneza se prepara frecand bine galbenusurile si adaugand uleiul putin cate putin. Jumarile se dau prin masina de tocat, maruntindu-le bine. Se pun in maioneza mustarul si ceapa data pe razatoarea mica si se amesteca bine. Dupa aceea se incorporeaza pasta de jumari. Se pune sare dupa gust. Se serveste pe paine prajita (rece neaparat), alaturi de muraturi. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

trahana pilaf ceapa galbenus ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1161 viz    0 com
1787 viz    0 com
1243 viz    0 com
2685 viz    0 com
2186 viz    0 com
1433 viz    0 com
1641 viz    0 com
1569 viz    0 com
1651 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013645 (s)