News Flash:

Pate de ton provensal

28 Decembrie 2011
1793 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie ton in suc propriu (100 g)
50 g crema de branza
1 legatura patrunjel
2 fire ceapa verde
5-6 masline curatate de samburi
zeama de lamaie
piper
sare

Mod de preparare:

Pune frunzele de patrunjel, tonul scurs, ceapa verde, maslinele, crema de branza, sarea, piperul si 1-2 lingurite de zeama de lamaie intr-un blender sau robot de bucatarie si paseaza-le pana devin o pasta fina. Transfera pateul intr-un castron, acopera-l cu o folie de plastic si lasa-l in frigider cateva ore sa se combine aromele. Serveste pateul de ton provensal pe paine prajita sau de secara, eventual cu putin chivas presarat pe deasupra.

sursa reteta si fotografie: Pate de ton provensal

Citeste si pasta de somon
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

patrunjel ceapa verde masline piper sare blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3012 viz    0 com
4351 viz    0 com
1544 viz    0 com
3320 viz    0 com
1170 viz    0 com
1268 viz    0 com
1795 viz    0 com
2397 viz    0 com
1751 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020063 (s)