News Flash:

Pate de somon cu hrean

22 August 2014
1477 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g somon afumat
50 g margarina
1/2 lamaie
5 linguri cu smantana vegetala
1 catel de usturoi
1 lingurita cu hrean (ras)
2 linguri cu marar (tocat fin)
piper
sare

Mod de preparare:

Se pun intr-un robot de bucatarie somonul afumat taiat in bucatele, sucul si coaja rasa de la o lamaie si se mixeaza cateva secunde. Se adauga apoi margarina si usturoiul maruntit si apoi, pe rand, pana la incorporare smantana vegetala, hreanul, sare si piper. Se presara deasupra mararul si se serveste dupa ce a fost pastrat 30 de minute la frigider, pentru a capata o consistenta mai ferma.

sursa: taifasuri
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pate peste pate somon retete pate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1909 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022537 (s)