News Flash:

Pate de pui cu brandy

9 Decembrie 2013
1310 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g ficatei de pui
50 g unt
1 lingurita brandy
2 oua fierte tari
1 ceapa

Mod de preparare:

Ficateii se spala si se curata de pielite apoi se prajesc la foc mediu in unt impreuna cu brandy-ul. Dupa ce s-au facut se mixeaza intr-un blender impreuna cu ouale, ceapa si zeama ce a ramas in tigaie. Se lasa la racit peste noapte si se serveste la temperatura camerei.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4274 viz    0 com
1937 viz    0 com
1973 viz    0 com
1510 viz    0 com
2804 viz    0 com
2064 viz    0 com
3303 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1416 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014432 (s)