News Flash:

Pate de pui cu brandy

9 Decembrie 2013
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g ficatei de pui
50 g unt
1 lingurita brandy
2 oua fierte tari
1 ceapa

Mod de preparare:

Ficateii se spala si se curata de pielite apoi se prajesc la foc mediu in unt impreuna cu brandy-ul. Dupa ce s-au facut se mixeaza intr-un blender impreuna cu ouale, ceapa si zeama ce a ramas in tigaie. Se lasa la racit peste noapte si se serveste la temperatura camerei.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4232 viz    0 com
1884 viz    0 com
1920 viz    0 com
1454 viz    0 com
2676 viz    0 com
2029 viz    0 com
3204 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1693 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015903 (s)