News Flash:

Pate de pasare cu castraveti si masline

1 Martie 2013
2053 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g ciuperci
½ kg carne de pasare (piept, pulpe)
50 ml ulei
100 g sunca
1 cutie sardele
200 g unt
10 masline
2-3 castraveciori acri
80 g ceapa
1 ou
1 lingurita cu varf mustar
2 linguri rom
100 ml vin
condimente
sare

Mod de preparare:

Ceapa tocata murunt se caleste, 2 minute, apoi se adauga bucatile de carne, ciupercile, vinul, romul, condimentele si sarea. Se lasa sa se friga la foc mic, acoperite. Daca este nevoie, se pune cate putina apa, avand grija ca la sfarsit, sosul sa fie scazut. Dupa ce s-a racit si s-a scos de pe oase carnea, se va trece totul de trei ori prin masina de tocat, impreuna cu sardelele si cu uleiul lor. Untul se freaca pana devine moale, se adauga tocatura, apoi sunca, maslinele, castraveciorii acri, rasi prin razatoare cu gauri mici si scursi de zeama si oul fiert tare – toate taiate in cuburi mici. Se amesteca bine si se adauga mustar si sare dupa gust. Pateul se aranjeaza pe un platou si se da la frigider sa se intareasca.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci ulei sunca sardele unt masline castraveciori acri ceapa mustar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021266 (s)