News Flash:

Pate de masline

10 Mai 2011
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
Pate de masline1
Ingrediente: 300 g masline negre (coapte în cuptor) 1 catel de usturoi o lingurita de oregano sare 90 g ulei de masline extravirgin Mod de preparare: Scoateti samburii de la masline. Tocati maslinele fara samburi si usturoiul 3 sec., viteza 7, adunati cu spatula. Adaugati oregano, sare dupa gust si 60 g de ulei, mixati 1 min. la viteza 4. Goliti compozitia intr-un vas de sticla, acoperiti cu uleiul ramas si pastrati in frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane ulei vegetal
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1160 viz    0 com
1300 viz    0 com
1055 viz    0 com
1170 viz    0 com
1260 viz    0 com
1240 viz    0 com
1040 viz    0 com
1195 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020449 (s)