News Flash:

Pate de masline

10 Mai 2011
1300 Vizualizari | 0 Comentarii
Pate de masline1
Ingrediente: 300 g masline negre (coapte în cuptor) 1 catel de usturoi o lingurita de oregano sare 90 g ulei de masline extravirgin Mod de preparare: Scoateti samburii de la masline. Tocati maslinele fara samburi si usturoiul 3 sec., viteza 7, adunati cu spatula. Adaugati oregano, sare dupa gust si 60 g de ulei, mixati 1 min. la viteza 4. Goliti compozitia intr-un vas de sticla, acoperiti cu uleiul ramas si pastrati in frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane ulei vegetal
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1209 viz    0 com
1353 viz    0 com
1085 viz    0 com
1210 viz    0 com
1289 viz    0 com
1302 viz    0 com
1085 viz    0 com
1256 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018740 (s)