News Flash:

Pate de ficatei de pui

27 Mai 2011
990 Vizualizari | 0 Comentarii
Pate de ficatei de pui2
Ingrediente: 125 g unt 1 ceapa mare tocata 2 catei de usturoi (zdrobiti) 2 felii de slanina (fara sorici) taiata bucatele 250 g ficatei de pui 1/4 lingurita cimbru uscat piper negru macinat 3 linguri smantana 1-2 linguri coniac 90 g unt topit 2 linguri de codite de ceapa verde Mod de preparare: Untul se topeste intr-o cratita si se caleste ceapa, usturoiul si slanina taiate bucatele. Se adauga ficateii de pui si se rumenesc si ei, amestecand din cand in cand. Cand s-au patruns bine, se iau de pe foc si se adauga cimbrul, piperul, smantana, coniacul si 30 de g de unt. Se amesteca bine cu mixerul, pana cand se obtine o compozitie cremoasa, dupa care se pune in boluri. Se adauga deasupra unt topit (60 g) si ceapa tocata marunt si se da la frigider. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

clatite brasovene stevie patrunjel tocat piper negru coniac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1372 viz    0 com
2296 viz    0 com
2535 viz    0 com
2713 viz    1 com
2029 viz    0 com
1152 viz    0 com
8088 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013270 (s)