News Flash:

Pate de ficatei cu ceapa si salvie

18 Aprilie 2014
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g ficatei pui
1/4 ceasca de coniac
6 linguri unt moale
2 fasii de bacon
1 ceasca de ceapa tocata
1 catel de usturoi
2 fasii de bacon
1 mar verde dulce mare, taiat cubulete
1 lingurita cimbru
1 lingura de salvie, tocata marunt
1 lingurita sare

Mod de preparare:

Topeste 2 linguri de unt intr-o tigaie si adauga, pe rand, baconul, ceapa si usturoiul si lasa-le 2-3 minute pana se rumenesc. Adauga apoi ficateii, marul, salvia si cimbrul si mai lasa-le cateva minute, amestecand continuu, pana cand marul se inmoaie, iar ficateii devin rozalii in interior. Adauga toate ingredientele in blender, iar in grasimea ramasa in tigaie, adauga coniacul, lasandu-l pe foc aproximativ un minut, dupa care adauga-l peste ficatei. Mixeaza totul pana obtii o pasta subtire, pe care o pui intr-un bol. Amesteca pateul cu cele 4 linguri ramase de unt. Daca vrei sa se pastreze mai bine in frigider, topeste 2 linguri de unt si adauga-le pe deasupra borcanului sau bolului in care pui pateul. Serveste pateul cu minibaghete calde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pate retete garnituri retete antreu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3301 viz    0 com
1284 viz    0 com
2026 viz    0 com
2129 viz    0 com
2610 viz    1 com
1161 viz    0 com
1805 viz    1 com
1524 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017393 (s)