News Flash:

Pate de ficat

9 Mai 2011
1351 Vizualizari | 0 Comentarii
Pate de ficat
Ingrediente: 250 g ficat de pasare 1/2 pahar Reisleing 10 boabe de piper 1-2 frunze dafin sare chilli boia dulce 250 g unt 1 lingura cognac Mod de preparare: Se pune ficatul in apa rece cu sare o jumatate de ora. Se asaza in bol ficatul, vinul, piperul, dafinul 8 min / 80°C / invers / treapta 1. Se da ficatul la rece 30 min. Se amesteca ficatul cu unt, cognac, sare, boia dulce, viteza 9 progresiv.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pahar reisleing sardele iahnie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1085 viz    0 com
1209 viz    0 com
1289 viz    0 com
1302 viz    0 com
1084 viz    0 com
1254 viz    0 com
2124 viz    0 com
2124 viz    0 com
976 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0938 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012660 (s)