News Flash:

Pate de ficat

9 Mai 2011
1228 Vizualizari | 0 Comentarii
Pate de ficat
Ingrediente: 250 g ficat de pasare 1/2 pahar Reisleing 10 boabe de piper 1-2 frunze dafin sare chilli boia dulce 250 g unt 1 lingura cognac Mod de preparare: Se pune ficatul in apa rece cu sare o jumatate de ora. Se asaza in bol ficatul, vinul, piperul, dafinul 8 min / 80°C / invers / treapta 1. Se da ficatul la rece 30 min. Se amesteca ficatul cu unt, cognac, sare, boia dulce, viteza 9 progresiv.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pahar reisleing sardele iahnie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1031 viz    0 com
1134 viz    0 com
1223 viz    0 com
1180 viz    0 com
1007 viz    0 com
1121 viz    0 com
2036 viz    0 com
2017 viz    0 com
919 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015276 (s)