News Flash:

Pate de ciuperci - Ghici ce am pus in el ca sa aiba gust si mai bun!

20 Martie 2017
1918 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g ciuperci (de preferabil champignon)
50 g caju
1 ceapa mica
2 linguri ulei de cocos
1 lingura patrunjel proaspat tocat
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Caleste caju-ul intr-o tigaie la foc mediu pana se rumenesc usor (sau in cuptor, daca ti-e mai usor asa)
Toaca ceapa marunt si caleste-o in uleiul de cocos, la foc mediu, pana devine transparenta.
Scoate ceapa si pune ciupercile in tigaie, lasandu-le pana se rumenesc (le vrei prajite nu calite, asa ca nu le ingramadi).
Cu ajutorul unui robot de bucatarie, marunteste caju-ul pana devine fin. Adauga restul de ingrediente (ciupercile, ceapa, patrunjelul tocat in prealabil, sarea si piperul), pana obtii o pasta matasoasa.

sursa: unica

pate ciuperci pate post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1775 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013000 (s)

loading...