News Flash:

Pate de casa - Usor de facut

26 Aprilie 2016
5162 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

550 gr ficat de pasare
4 catei usturoi
2 foi de dafin
½ lingurita cimbru
170 g unt + 30 ptr topit
sare
lapte cat sa acopere
piper

Mod de preparare:

Ficatul se spala bine-bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert in lapte, impreuna cu foile de dafin si cimbru, pentru 40 minute. Am adaugat si cateii de usturoi striviti cu lama cutitului, si am mai lasat sa fiarba 10 minute.

Am lasat ficatul l-a racit, apoi l-am pus in blander impreuna cu 170 g unt. Am potrivit de sare si piper si am mixat pana s-a facut ca o pasta. Am pus pasta in 2 caserole cu capac, iar deasupra am turnat unt topit si racit.

Reteta de pate de casa ne este recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pate casa pate ficat pate pasare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1403 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018292 (s)