News Flash:

Pate cu sirop si nuca

26 Noiembrie 2013
904 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
300g miez de nuca tocat
50g zahar
1 ou batut
1/2 lingurita scortisoara macinata
250g foietaj
170g unt
Pentru sirop:
300g zahar
300ml apa
1 lingurita suc de lamaie
1/2 lingurita de coaja de lamaie
Mod de preparare:
Se amesteca miezul de nuca, oul zaharul si scortisoara, se taie aluatul in dreptunghiuri iar apoi se umple cu mizul de nuca, se preseaza marginile. Se asaza intr-o tava unsa cu unt se se da la cuptor, cand se scot se pune siropul deasupra si se la sa se insiropeze.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bzi retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022931 (s)