News Flash:

Pastrav umplut, la cuptor

24 Ianuarie 2014
1352 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pastravi
300 gr ciuperci
2 ardei grasi colorati
1 ceapa tocata
50 g unt
2 rosii depielitate, taiate cubulete
2 g ulei de masline
100 ml vin
3-4 catei usturoi
1 lamaie
marar
patrunjel
piper
sare

Mod de preparare:

Ardeii, rosiile, ceapa, ciupercile se toaca, usturoiul se da pe razatoare, se amesteca cu uleiul de masline, vinul si zeama de lamaie. Pestele se curata, se cresteaza cu un cutit, se tapeaza o tava cu folii de aluminiu, se pune pestele in tava, se pensuleaza bine cu emulsia de usturoi, legumele se pun langa/peste peste, se pune untul peste legume, apoi se presara verdeata tocata marunt. Se acopera bine cu folie si se da la cuptorul preincalzit 25-30 min. Puteti acri cu zeama de lamaie.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav umplut la cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023542 (s)