News Flash:

Pastrav somonat cu sos

13 Aprilie 2011
2072 Vizualizari | 0 Comentarii
Pastrav somonat cu sos
Ingrediente: - un pastrav somonat - 1/2 lamaie - 2 linguri ulei de masline - un pumn sare mare Sosul: - o ceasca lapte - 2 linguri faina de grau - sare, piper, cimbru, enibahar, foaie de dafin, nucsoara macinata - 200 ml smantana - 30 ml whisky sau congac - 50 ml vin alb - patunjel pentru decor Mod de preparare: - Pastravul somonat se dezoseste, se asaza in tava pe un strat de sare mare. - Il stropim cu zeama de lamaie si ulei de masline si il dam la cuptor pentru 20-25 de minute. Sosul: - Dizolvam faina in lapte, adaugam smantana si condimentele, dam la foc mic pana se ingroasa sosul. - Adaugam vinul si taria. In functie de consistenta, mai adaugam lapte la nevoie. Sosul trebuie sa fie ca o smantana subtire. Servim pestele cu garnitura de cartofi si sos, presarat cu patrunjel proaspat, garnisit cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pasca
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1142 viz    0 com
1368 viz    0 com
2455 viz    0 com
3026 viz    0 com
5239 viz    0 com
1331 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014291 (s)