News Flash:

Pastrav prajit cu capere

11 Iunie 2012
2249 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: 

2 fileuri de pastrav, cu piele
1/2 lingurita capere
2 lingurite unt nesarat
1 lingura suc de lamaie
1 lingura ulei de masline
2 lingurite patrunjel tocat
1 lamaie decojita, taiata
1/8 lingurita piper negru macinat 
1/4 lingurita sare

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui cutit bine ascutit, cresteaza putin fileul de peste. Intoarce fileurile si da-le cu sare si piper. Incinge 1/2 lingura unt si uleiul de masline intr-o tigaie. Pune fileurile cu coaja in sus si prajeste-le pana cand devin aurii, cam 3 minute.
Apoi se intoarce pestele si lasa-l pe foc inca 2 minute, pana cand coaja devine crocanta. Pune apoi pestele intr-un recipient cu capac, sa se pastreze cald. Adauga restul de 1 1/2 linguri unt in tigaie si lasa-l pana cand obtii un sos maroniu. Adauga in el sucul de lamaie, patrunjelul, caperele si bucatile de lamaie. Toarna sosul peste pastrav.
 
sursa: acasa


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav capere unt nesarat patrunjel lamaie piper negru sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1849 viz    0 com
2705 viz    0 com
1539 viz    0 com
3253 viz    0 com
3390 viz    0 com
2497 viz    0 com
2071 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014603 (s)