News Flash:

Pastrav la cuptor cu vin alb

30 Ianuarie 2013
2216 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 pastravi

1 ceapa
50-100 g unt
1 morcov (optional)
1-2 rosii (optional)
1-2 leg. patrunjel
250 ml vin alb
sare
piper
o lamaie mare pentru sosul de lamaie
 
Mod de preparare:
 
Se curata pastravul si se da cu sare si piper,dupa care se pune in vasul yena care in prealabil a fost uns cu unt. Se pune ceapa si patrunjelul peste pastrav dupa care se toarna vinul si se da la cuptor.
Se serveste cu sos de lamaie pe care il fac astfel:
Topim untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul lasam 2-3min, apoi adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 min. Sosul astfel obtinut se toarna peste pastrav.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastravi ceapa unt morcov rosii patrunjel vin alb sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2225 viz    0 com
2656 viz    0 com
1630 viz    0 com
4653 viz    0 com
1932 viz    0 com
2027 viz    0 com
12267 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1436 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015924 (s)