News Flash:

Pastrav la cuptor

28 Aprilie 2014
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pastrav eviscerat
putin ulei
2-3 felii de lamaie
sare
piper

Mod de preparare:

Spalam pestele bine si-l stergem cu un prosop de hartie. Il condimentam cu sare si piper si punem in interior feliile de lamaie. Punem putin ulei intr-un vas termorezistent, asezam pestele si-l coacem 10 minute in cuptorul incins la 180grade C. Eu il incerc cu o furculita, daca intra usor in peste i inseamna ca este gata. Servim cu legume, orez, mamaliguta.

Pastrav la cuptor recomandat de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete peste retete pastrav pastrav cuptor peste cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1199 viz    0 com
1476 viz    0 com
1849 viz    0 com
1326 viz    1 com
1209 viz    0 com
1508 viz    0 com
1161 viz    0 com
948 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019200 (s)