News Flash:

Pastrav la cuptor

24 Iunie 2013
3552 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pastravi
1/2 legatura patrunjel
2-3 catei mari de usturoi
1 bucatica ghimbir proaspat (cca 2 cm)
1 lingura miere
2 lamai
sare
piper

Mod de preparare:

Pestele se spala, de usuca cu prosopul de hartie, se sareaza si se pipereaza. Se umple burta pastravului cu patrunjel proaspat si se aseaza intr-o tava de jena cu putina apa. Se da la cuptor la foc potrivit, pana se coace. Intre timp, pregatim sosul cu care "imbracam" pestele: intr-un loc mic amestecam zeama de la 1 lamaie cu miere, usturoiul tocat si ghimbirul ras fin. Cu acest amestec pensulam pestele din tava, iar restul de sos in turnam in tava, astfel incat sa se patrunda si pe dedesubt.
Stingem cuptorul si mai lasam pastravul in cuptorul fierbinte inca 5 minute. In scoatem cu grija pe farfurii si servim imediat, decorat cu felii de lamaie si frunze de salata verde si patrunjel.

Pastrav la cuptor recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastravi ghimbir proaspat miere sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2321 viz    0 com
1581 viz    0 com
2219 viz    0 com
2651 viz    0 com
2255 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1822 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020034 (s)