News Flash:

Pastrav in crusta

25 Martie 2014
1620 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 1/2 felii de paine (fara coaja)
2 fileuri de pastrav
1 lingura de mustar Dijon
1/2 lingurita tarhon uscat
1/4 lingurita paprika
2 felii de lamaie

Mod de preparare:

Pune miezul de paine in blender si mixeaza-l pana devine firimituri. Pune fileurile de peste (cu pielea in jos) intr-o tigaie incinsa non-aderenta. Amesteca mustarul si tarhonul si unge pestele pe deasupra. Mai lasa-l un minut pe foc. Muta pestele intr-un vas, presara-l cu firimituri si paprika si baga-l la cuptor, timp de 10 minute.

Serveste fileurile de pastrav cu o garnitura de broccoli si / sau piure de cartofi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pastrav pastrav crusta retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1645 viz    0 com
1844 viz    0 com
1885 viz    0 com
3420 viz    0 com
4050 viz    0 com
1441 viz    0 com
1941 viz    0 com
1603 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1472 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019675 (s)