News Flash:

Pastrav facut en papillote

11 Aprilie 2014
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fileuri pastrav (125g fiecare)
4 linguri unt taiat in bucatele
80 g rosii cherry taiate in jumatati
12 masline negre fara samburi
2 zucchini mici feliati
4 lingurite ierburi aromate din Provence
1/4 lingurita sare
60 ml vin alb sec

Citeste si En papillote, pas cu pas.

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C. Pregateste patru foi de hartie de copt (30x30cm). Pune pe fiecare hartie un file de pastrav, condimenteaza cu sare, 1 lingurita de ierburi din Provence  si piper. Imparte in cantitati egale zucchini, maslinele si rosiile intre ele, adauga 1 lingura de unt peste fiecare si toarna putin vin. Impacheteaza hartia dupa tehnica en papillote. (mai multe detalii gasesti aici)
Pune pachetele pe o tava si coace-le 15-17 minute in cuptorul incins.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

en papillote retete pastrav retete peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

950 viz    0 com
1024 viz    0 com
1032 viz    0 com
1051 viz    0 com
1197 viz    0 com
1591 viz    0 com
1552 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1896 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019294 (s)