News Flash:

Pastrav cu telina si usturoi

16 Ianuarie 2014
971 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 pastravi proaspeti (cca 300 g fiecare)
1 ceapa
2 catei de usturoi
400 g telina
2 lamai
sare
piper
otet

Mod de preparare:

Se pun doua cani de apa plata cu otet, sare si piper la fiert. Se adauga ceapa, usturoiul. Pastravii se curata si se fierb in aceasta zeama, apoi se lasa sa se raceasca. Se scot din zeama, se taie capetele si cozile si se extrage sira spinarii. Telina se da razatoare, se stropeste cu zeama de lamaie si se pune pe un platou. Se adauga si pestele si se orneaza cu sferturi de lamaie.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1102 viz    0 com
3177 viz    0 com
2738 viz    0 com
1035 viz    0 com
1172 viz    0 com
1160 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018981 (s)