News Flash:

Pastrav cu sos picant

26 Februarie 2013
1910 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pastravi medii
4 catei de usturoi
1 portocala (sau 1 lamaie)
2 rosii
2 ardei iuti (rosu sau verde)
1 ardei rosu kapia
1 pahar vin alb
50 ml bulion
3 linguri otet
piper
sare
foi de dafin
cateva frunze de loboda, spanac
cateva fire de marar
fire de patrunjel
 
Mod de preparare:
 
Curata si spala bine pestii, sterge-i cu hartie absorbanta si condimenteaza-i. Asaza pestii intr-o tava inalta pe un pat de felii de rosii, frunze de loboda, verdeata si cateva feliute de ardei iute. Deasupra pestilor pune cateva feliute de ardei kapia, ardei iuti si rosii. Adauga bulionul, otetul, uleiul si apa. Pune-i la cuptor si acopera tava cu o folie de staniol. Dupa 30 de minute, intoarce pastravii pe partea cealalta si pune din nou felii de rosii, ardei, ardei iute si portocala. Stoarce putina zeama de portocala in sosul din tava, adauga frunzele de dafin si mai condimenteaza-i daca este necesar. Pune tava din nou la cuptor pentru inca 30-40 de minute la foc mic si lasa-i sa se rumeneasca.
Serveste pastravul de portocale cald si orneaza-l cu frunze de loboda, verdeata si felii de portocale.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastravi medii portocala lamaie rosii ardei iuti rosu verde vin alb otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2937 viz    0 com
1550 viz    0 com
1799 viz    0 com
2461 viz    0 com
2776 viz    0 com
1453 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019389 (s)