News Flash:

Pastrav cu sos Hollandaise

11 Mai 2011
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
Pastrav cu sos Hollandaise
Ingrediente: 750 g apa ½ lingurita sare 350 g cartofi, în bucatele 2 pastravi, eviscerati si curatati (puteti folosi si pastrav somonat) sare piper zeama de lamaie 350 g legume proaspete (de ex. buchetele de conopida, morcovi taiati în stifturi, sparanghel) Pentru Sos Hollandaise: 50 g lichid de la gatit 100 g unt, în buc. 4 galbenusuri 1 lingurita fiertura instant 10 g zeama de lamaie ½ lingurita sare ½ lingurita piper Mod de preparare: 1. Puneti apa si sarea în oala. 2. Puneti cartofii in cosul de inabusire, agatati-l si închideti oala. 3. Stropiti pastravii cu zeama de lamaie, condimentati cu sare si piper si puneti-i în Varoma. 4. Puneti legumele în fundul interschimbabil (receptorul) Varoma, asezati Varoma si gatiti 30 – 35 min. / Varoma / treapta 1. Încercati daca este gata gatit, puneti pestele, legumele si cartofii la cald si captati apa de la gatit. Pentru Sos Hollandaise: 1. Montati fluturele de amestecat. 2. Puneti toate ingredientele în oala si încalziti 6 min. / 60° / treapta 1.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pasca sparanghel chiftulete conopida cartofi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

975 viz    0 com
1094 viz    0 com
1072 viz    0 com
1054 viz    0 com
948 viz    0 com
2293 viz    0 com
1089 viz    0 com
1086 viz    0 com
1158 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1840 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020337 (s)