News Flash:

Pastrav cu sos de usturoi la cuptor

25 Mai 2012
2392 Vizualizari | 0 Comentarii
Pastrav cu sos de usturoi la cuptor
Ingrediente:

2 pastravi
sare
zeama de lamaie

Pentru sos:


3 catei de usturoi
sare
1 lingurita ulei de masline
iaurt cremos
frunzulite de busuioc
menta
patrunjel


Mod de preparare:

Am sarat si stropit cu zeama de lamaie pestii si i-am asezat pe gratarul cuptorului, cu o tava plina cu apa dedesubt. Cat timp pestele s-a copt incet in cuptor, am pregatit sosul: am strivit 3 catei de usturoi, am frecat bine cu sare si 1 lingurita ulei de masline, am adaugat un iaurt cremos, cateva frunzulite de busuioc, menta si patrunjel. Am servit pestele cu acest sos si decor de lamaie.
Pastrav cu sos de usturoi la cuptor pregatit de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastravi usturoi sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2353 viz    0 com
3078 viz    0 com
5475 viz    0 com
1522 viz    0 com
4087 viz    0 com
3884 viz    0 com
4235 viz    0 com
10773 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016052 (s)