News Flash:

Pastrav cu sos de migdale

1 Iunie 2012
1346 Vizualizari | 0 Comentarii
Pastrav cu sos de migdale
Ingrediente:

4 pastravi potrivit de mari
250 g fulgi de migdale
2 linguri de boabe de mustar
5 linguri de faina
100 g unt
un pahar de vin alb
o legatura mica de marar
sucul de la o lamaie
ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Curata pastravii si taie-i in doua pe lung si, cu grija ca sa nu strici carnea, scoate sira spinarii si oasele. Poti folosi si fileuri de paste. Piseaza in mojar boabele de mustar (sau foloseste o masina de macinat cafea). Toaca marunt mararul, stoarce sucul de lamaie.
Pune la topit untul. Cand s-a incins, pune fulgii de migdale si amesteca bine, astfel incat sa se rumeneasca usor pe toate partile. Stinge totul cu vin si lasa la foc mic, astfel incat sosul sa se ingroase. Adauga o lingura, doua de suc de lamaie. Acopera si tine sosul la cald.
Amesteca intr-o farfurie, faina si faina de mustar, marar, sare si piper. In aceasta combinatie tavaleste bine bucatile de peste. Stropeste bucatile cu suc de lamaie si mai tavaleste-le o data prin faina.
Prajeste pastravul in ulei incins, cateva minute pe fiecare parte. Serveste pastravii imediat ce sunt gata, cu sos de migdale din belsug.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastravi faina unt vin alb marar ulei
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2616 viz    0 com
1390 viz    0 com
6072 viz    0 com
2195 viz    0 com
2681 viz    0 com
5159 viz    0 com
1442 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020872 (s)