News Flash:

Pastrav cu sos de ciuperci si lamaie

24 Ianuarie 2014
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 pastravi
4 linguri ulei
faina de grau

Pentru sos:
300 g ciuperci
20 ml ulei
o ceapa
1 lingura sos iute
2 linguri whisky
300 g smantana
sare
piper
rozmarin
foaie de dafin

verdeata, lamaie - pentru ornat

Mod de preparare: Pestele curatat, spalat, sters in prosop de hartie se trece prin faina de grau, se rumeneste pe ambele parti in tigaie cu ulei incins. Se asaza in vas de yena uns cu ulei. La ceapa rumenita se adauga ciupercile fierte cu sare, foaie de dafin si cimbru. Se calesc impreuna, se adauga sosul iute, se da prin blender. Adaugam smantana si dam pe flacara 5 minute. Condimentam, adaugam whisky. Acoperim pestele cu acest sos, dam la cuptorul incins 25 minute. Servim cu mamaliguta fierbinte.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav prajit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021291 (s)